PODCAST E3 | Hoe ga jij om met angst?

Wees niet bang. Op zo veel plekken staat deze oproep in de Bijbel. Vele mensen vertalen deze ter bemoediging bedoelde teksten als wet. Je mag namelijk niet bang zijn, want God is immers bij je! Wanneer je het hart van God ontmoet in Zijn woord ontdek je dat God je uitnodigt om bij Hem je toevlucht te vinden (Psalm 46). God is met je, alle dagen van je leven (Mattheus 28:11).
Angst is een emotie die God je gegeven heeft als een belangenbehartiger. Het is een enorm functionele emotie die een verhaal vertelt. Tijdens deze podcast neemt Marije van den Berg je mee in de zoektocht naar hoe jij met angst om kunt gaan.

Luister de podcast via Anchor

Luister de podcast via Spotify

Steun jij BU?

Wij blijven onze trainingen en evenementen ontwikkelen & groeien we online. Wij zetten al onze middelen in om in Gods Koninkrijk te werken.

We blijven ons ontwikkelen, maar dat kan alleen als wij structureel financiƫle steun krijgen van mensen die achter onze visie en missie staan. Ben jij dat voor ons?

Doneer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210