Podcast E13 | That smells good

Soms heb je van die geuren die meteen je aandacht trekken. Enerzijds is er dan sprake van een heerlijke geur of anderzijds kan het een geur zijn die walging bij je oproept. Wist je dat je als persoon ook geestelijk zo’n geur met je mee draagt, waarbij je óf aantrekkelijk bent om bij in de buurt te zijn of helemaal niet?! Dat heeft te maken met hoe je over jezelf of anderen praat, maar ook hoe jij je gedraagt.

Paulus schrijft hier ook over in 2 Korinthe 2 vers 14-16. Hij zegt daar: En God zij dank, Die ons in Christus altijd doet triomferen en door ons de geur van Zijn kennis op iedere plaats openbaar maakt. Want wij zijn voor God een aangename geur van Christus, onder hen die zalig worden en onder hen die verloren gaan; voor de laatsten een doodsgeur, die leidt tot de dood, maar voor de eersten een levensgeur, die leidt tot het leven. Maar wie is tot deze dingen bekwaam?

Welke geur verspreid jij? Marije van den Berg neemt je mee in deze overdenking. Laat je inspireren door haar!

Ga naar Spotify voor de overdenking

Jij een Freedom Fighter?

Durf jij de uitdaging aan? In 6 weken tijd ga je aan de slag met levensveranderende thema's.
Geef jouw gemeente op om een traject te starten!

Ontdek meer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210