PODCAST E10 | Van geven word je rijk!

Wist je dat er in de bijbel meer over financiën geschreven staat dan bijvoorbeeld over gebed? Op de een of andere manier is geld een bijzonder fenomeen. Hoe je ermee omgaat zegt zoveel over jou; ervaar je overvloed of ben je bang dat je tekort zou kunnen hebben? Geef je het gemakkelijk uit en gooi je eerder geld over de balk dan dat je nadenkt hoe je goed om kunt gaan met jouw geld? Is het jouw geld, of ervaar je jouw overvloed als van God gegeven? En hoe werkt het nu met de beloftes die God geeft dat als je geeft, dat je dan ook zult ontvangen. Dat lijkt namelijk zo’n tegenstrijdige boodschap.  

Marije van den Berg, oprichter en voormalig voorzitter van BUtogether, neemt je mee in een verrassende podcast episode over financiën. Ze zet je absoluut aan tot denken en laat zien dat je altijd wat te geven hebt. Van geven word je rijk!  

Luister deze Freedom Fighters podcast episode op Spotify 

 

Inkijkexemplaar

Wil je weten wat je koopt? Je kunt hier een kleine preview zien van het werkboek Freedom Fighters.

Raak jij al enthousiast?

Bekijk inkijkexemplaar

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210