Plek van ontmoeting - Bijbelstudie Jelle Klijn

In deze podcast neemt Jelle Klijn je mee naar het leven van Mozes en de tent van ontmoeting. Hier spreekt God tot Mozes. Wat ik mooi vind is dat God en Mozes als vrienden beschreven staan in de Bijbel. Dit is heel anders dan de relatie van de meeste van ons met God. Wanneer we naar de geschiedenis kijken van Mozes heeft hij echt niet het perfecte leven geleefd. Toch kan hij uiteindelijk worden gebruikt door God voor Zijn plan. Maar dit gaat niet vanzelf. Mozes ondergaat een hartsverandering. En uiteindelijk wordt God als een vriend voor Mozes.

God ontmoeten gebeurt bijna altijd in de rust. Dit is ook zo bij Mozes. De tent van ontmoeting werd buiten het kamp opgeslagen. Naast alle dingen die gebeurd zijn tussen God, Mozes en het volk gebeuren er meerdere wonderen. En zonder dat we er soms goed bij stilstaan is het belangrijkste of grootste wonder dat God genade heeft geschonken.

Ga naar de podcast episode op Spotify

Jelle Klijn

Het gene wat mij het meest gelukkig maakt is samen met mensen met Jezus bezig zijn. In mijn dagelijks werk koop ik noten in en proberen we doormiddel van eerlijke handel de wereld te verbeteren. Thuis ben ik veel met mijn hond aan het trainen of aan de waterkant te vinden. Als ik dit niet doe dan ben ik vaak met de jeugd uit te kerk bezig of zijn er vrienden over de vloer.

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210