Ga staan op de plek die God je geeft - Bijbelstudie Elise Peppelman

Ben jij soms onzeker over dat wat God van je vraagt? Twijfel je soms of je wel kan wat God van jou verlangt? Nou, je bent niet de enige! Ook de geloofshelden uit de Bijbel kunnen er wat van.

In deze podcast neemt Elise Peppelman je mee in het verhaal over Gideon. God heeft Gideon uitgekozen om het volk van Israël te verlossen van een onderdrukker. Gideon vindt zichzelf echter niet geschikt voor deze taak. Daarom vraagt hij God om meerdere tekenen en kiest hij ervoor een opdracht van God in de nacht uit te voeren, als niemand kijkt.

Door de gebeurtenissen heen zien we dat God genadig is voor Gideons onzekerheid. Hij noemt hem “strijdbare held”, ondanks dat zijn acties anders doen vermoeden. Hieruit leren we dat God gewone mensen roept en hun onzekerheden tegemoetkomt. Luister naar de aanmoediging in deze podcast: ga staan op de plek die God je geeft!

Luister naar de podcast op Spotify!

Over Elise
Je kan mij omschrijven als passievol voor Jezus en de groei van mensen. Ik geniet ervan als een ander iets nieuws leert. Deze passie zet ik doordeweeks in, in mijn werk als leerkracht. Ik haal ontzettend veel voldoening uit de tijd die ik met de kids doorbreng. Daarbuiten help ik graag andere mensen om de Bijbel beter te begrijpen, bijvoorbeeld door een preek of podcast. Mijn vrije tijd besteed ik aan een lekkere ijskoffie, goede gesprekken of een dobbelspel met mijn man.

Elise Peppelman neemt je in deze podcast mee in het thema ‘Ga staan op de plek die God je geeft’. Dat doet zij op een inspirerende en aanmoedigende manier. Laat jezelf verrijken door deze podcast!

Freedom Fighters
Het thema ‘Ga staan op de plek die God je geeft!’ is een dagthema van het Freedom Fighters werkboek. Freedom Fighters is een 6 weken durende cursus waarbij deelnemer en mentor samen nadenken over en zich verdiepen in fundamentele thema’s binnen het christelijk geloof. Je kunt zelf ook meedoen met die cursus, als mentor, deelnemer of starten in uw/jouw gemeente. Ga naar de website van Freedom Fighters.

Inkijkexemplaar

Wil je weten wat je koopt? Je kunt hier een kleine preview zien van het werkboek Freedom Fighters.

Raak jij al enthousiast?

Bekijk inkijkexemplaar

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210