Onze financiën

Bedankt dat jij donateur bent of op een andere manier een steentje bijdraagt aan onze missie. Wij willen transparant zijn over onze financiële situatie.

We vinden het belangrijk dat jullie weten waar wij mee bezig zijn en wat voor ons belangrijk is. We hebben voor de jaren 2022 tot en met 2024 een Meerjarenbeleidsplan opgesteld. Hierin staat de  financiële begroting voor 2021 en 2022.

Als je nog vragen hebt staan wij je graag te woord. We leggen met alle liefde uit waar onze passie en dromen liggen en hoe wij hopen ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en kerk. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Bekijk de begroting

Steun jij BU?

Wij blijven onze trainingen en evenementen ontwikkelen & groeien we online. Wij zetten al onze middelen in om in Gods Koninkrijk te werken.

We blijven ons ontwikkelen, maar dat kan alleen als wij structureel financiële steun krijgen van mensen die achter onze visie en missie staan. Ben jij dat voor ons?

Doneer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210