Piet - voorzitter

Mijn naam is Piet Spruijtenburg, 60-tiger, inmiddels 40 jaar getrouwd met Ria en samen hebben we 4 zonen, 4 prachtige schoondochters en inmiddels 9 kleinkinderen. We wonen ruim 30 jaar in Groot-Ammers.
Ik ben als partner/consultant verbonden aan een consultantsbureau en werk hoofdzakelijk voor familiebedrijven. Hierbij werk ik veel met verschillende generaties. Deze achtergrond is voor mij een ideale en waardevolle brug naar het werk van BUtogether.
Al vele jaren ligt mijn passie bij jongeren/jongvolwassenen en dan met name in de gemeenschappelijke dagelijkse verbinding met God. Samen ontvangen en doorgeven van de prachtige Bijbelse boodschap en het delen van kennis, inzicht en wijsheid geïnspireerd door de Heilige Geest. Bij alle vraagstukken en uitdagingen van het leven.
Ik ben dankbaar dat ik verbonden mag zijn met het werk van BUtogether en ook specifiek met de ontwikkeling van Freedom Fighters.
Samen met alle betrokkenen onderdeel mogen uitmaken van het Lichaam van Christus. Als bestuur, samen met de werkgroep communicatie en ambassadeurs van Freedom Fighters.

PIET

Maartje - secretaris

Mijn naam is Maartje van Toor en ik woon in Sliedrecht. Ik werk op de 112 alarmcentrale, in het geloof dat God me daar geplaatst heeft om een biddend centralist te zijn. Hem aan te roepen, middenin de crisis.
Bij de allereerste cursus van Freedom Fighters was ik deelnemer. God is een God van wonderen, dat is wat mij het meest aangreep in de cursus. En die wonderen mag ik telkens opnieuw zien. Soms ontzagwekkend en plotsklaps, maar meestal juist heel subtiel. Dat mag ik nu doorgeven als secretaris van BUtogether. Een prachtige rol, ook samen met met rol al ambassadeur voor Freedom Fighters, binnen een prachtige en uitdagende organisatie gericht op onze missie.

MAARTJE

Johan

Mijn naam is Johan Terlouw, ik ben getrouwd met Petra en vader van 2 meiden en 2 jongens. We wonen in Groot-Ammers. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer in de elektrotechniek. Al jaren ligt mijn hart bij jongeren en dan met name in het koppelen van de realiteit van het leven aan hun relatie met God. Beide horen bij elkaar en zijn juist geen twee verschillende delen in ons leven. Naar mijn beleving is het van groot belang dat we elkaar als generaties hierin helpen, er valt zoveel van elkaar te leren. Ook mijn passie voor ons project Freedom Fighters ligt er vanaf het begin. Vanuit het nauw betrokken zijn bij de gehele ontwikkeling is het nu enorm mijn verlangen dat BUtogether gaat bijdragen aan het verbinden van mensen aan God en elkaar.

JOHAN

Carola

In het dagelijkse leven zet ik mij in voor het leveren van de beste kwaliteit medische ooginstrumenten. En sinds begin 2021 ben ik daarnaast betrokken bij de zorg voor alle communicatiekanalen van BUtogether. Ik vind het boeiend om bezig te zijn met het vraagstuk hoe we de beschikbare communicatiemiddelen kunnen inzetten voor het bereiken van mijn eigen leeftijdscategorie, voor het bereiken van jongvolwassenen. Hoe kunnen we hen iets meegeven over geloven in Jezus in deze maatschappij d.m.v. een blog, een post, een podcast. En hoe kunnen we kerken en gemeenten warm maken voor een Freedom Fighters project. Fijn dat ik hier samen met een tof team enthousiastelingen over na kan denken binnen deze organisatie!

CAROLA

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210