Freedom Fighters mentor

Mentor zijn betekent niet achteroverleunen! Bouwen aan de vertrouwensband met je deelnemer kan hard werken zijn, maar hoe waardevol als jullie samen meer mogen ontdekken van Gods grootheid! Het vraagt niet alleen openheid van de kant van de deelnemer, maar juist ook kwetsbaarheid durven tonen als mentor. Niemand is perfect, maar in onze zwakheid zijn we sterk. Juist door soms je eigen worstelingen te delen, kun je de deelnemer bij de hand nemen in zijn of haar groeiproces.

Als mentor krijg je dezelfde cursusmaterialen aangeboden als de deelnemer. Je kunt zelf kiezen om dit synchroon met je deelnemer door te nemen, of er een andere draai aan te geven. Help je deelnemer door actief te zoeken naar gezamenlijke contactmomenten. Wees betrokken. Stuur de gesprekken, wanneer je merkt dat je deelnemer dat lastig vindt. Mentor ben je voor alle facetten van het leven, voor zowel geloofs- als allerdaagse aspecten. Geloof en leven doorweven.
Je word sowieso uitgenodigd voor de start- en slotbijeenkomsten van het Freedom Fighters traject.

Na zes weken in ‘the flow’ kan actief bezig zijn met geloof ook weer snel versloffen. Daarom vragen we mentoren om niet af te haken na het FF-traject. Durf je een commitment aan te gaan om voor een langere periode, misschien wel een aantal jaar, samen op te willen trekken met je deelnemer? Een betrokken, beschikbaar en biddend geestelijk ouder te zijn voor de jongere generatie?

Lees verder over mentorschap

Kom naar de informatieavond!

Steun jij BU?

Wij blijven onze trainingen en evenementen ontwikkelen & groeien we online. Wij zetten al onze middelen in om in Gods Koninkrijk te werken.

We blijven ons ontwikkelen, maar dat kan alleen als wij structureel financiële steun krijgen van mensen die achter onze visie en missie staan. Ben jij dat voor ons?

Doneer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210