Freedom Fighters in gemeenten

De kerk zit vol met jongvolwassenen en potentiƫle mentoren. Wanneer u met een jongvolwassen-groep of juist als bijbelkring met potentiƫle mentoren graag aan de slag wilt met Freedom Figthers, dan juicht BU Together dat enorm toe! Als kerk / groepsleider heeft u de contacten en kent u de betrokkenen. Wie beter kan hen uitnodigen, dan uzelf?

BU Together wil met haar team van ambassadeurs graag ondersteunen in de uitrol van het FF-traject in de gemeente, met informatie en advies in de voorbereidingsfase. In een uitgebreide praktijkhandleiding is per onderdeel van het FF-traject beschreven, wat met het desbetreffende onderdeel bedoeld en beoogd wordt.
Afhankelijk van wat u zelf wilt, zijn wij beschikbaar om op de startavond, het weekend en de slotavond mee te werken en een onderdeel voor onze rekening te nemen. De regie blijft wel bij uzelf liggen.

Wij juichen een FF-traject binnen een kerkgemeente enorm toe. Hoe mooi is het om de jongvolwassenen en volwassener gelovigen op deze manier aan elkaar te verbinden. In het geloof en vertrouwen dat dit de gemeente van binnenuit zal versterken.

Ik wil meer informatie

* = Verplicht veld

Inkijkexemplaar

Wil je weten wat je koopt? Je kunt hier een kleine preview zien van het werkboek Freedom Fighters.

Raak jij al enthousiast?

Bekijk inkijkexemplaar

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210