'God is ontzettend belangrijk voor mij, maar hoe begrijp ik nu echt wat het inhoudt om zijn zoon of dochter te zijn? Het is gaaf als 'de christen' praat over de vrijheid waar wij in leven? Maar ik voel nog steeds druk, dus ik wil ik genieten van het leven en vrienden maken & hard werken en ook goed doen in deze wereld.'

Herken jij je in de gedachten die hierboven staan beschreven? Misschien is het tijd dat jij uitgedaagd gaat worden om hier actief mee aan de slag te gaan. Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen. Freedom Fighters is een 6-weken-challenge die je samen met een groep doet (mag uit de kerk, kan zeker ook via BUtogether). Het gave van deze uitdaging is dat jij iemand uit jouw netwerk zoekt die jouw mentor/coach wordt.

Jij krijgt 6 weken lang een video in je mailbox, een bijbeltekst & geloofsvragen om te verdiepen, kritisch te kijken & dat ook te bespreken met je mentor/coach. Jij bepaalt zelf wat jij wilt leren en bespreken & door met iemand te praten die meer levenservaring heeft en veel heeft meegemaakt in zijn of haar relatie met God kan dat zo'n bemoediging zijn voor jou.

Freedom Fighters laat jou uitstappen in wie jij zelf bent en in geloofsleven. Het is een training waar je de tijd voor moet maken, maar waar je je hele leven profijt van hebt. Het laat je stil staan bij de basis van je geloof, maar jou ook uitdaagt om met jezelf en God aan de slag te gaan.

Binnenkort hoor je hier nog veel meer over & kan je jezelf of je kerk opgeven. Oefengroepen en trials zijn nu geweest & wij proberen we alles te fine-tunen. Wij doen er alles aan om deze training helemaal op jou aan te sluiten. Houd zeker onze Social Media in de gaten; daar zie je onze vorderingen!

Jij een Freedom Fighter?

Durf jij de uitdaging aan? Of wil jij de uitdaging aangaan met mensen uit je kerk?

Neem vooral contact met ons op en bespreken wij de mogelijkheden voor jou!

Neem contact op

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief