Valentijnsspecial Tholen

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een nieuw event. Dit keer iets heel anders dan jullie van ons gewend zijn. De afgelopen jaren hebben we ons gericht op allerlei activiteiten voor vrouwen. Maar na wat verzoeken van zowel mannen als vrouwen hebben we besloten om dit keer ook de mannen welkom te heten.

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht leek dit ons een uitgelezen kans om iets aan te bieden voor koppels. Hoe mooi is het om eens samen zo’n avond mee te maken en zo de mogelijkheid hebben om te delen wat je hebt gehoord. Mocht je partner toch niet mee willen/kunnen, dan ben je uiteraard net zo goed van harte welkom.
 
Wim Grandia zal deze avond de inhoud verzorgen. Als spreker, coach en ervaringsdeskundige op het gebied van relaties zal Hij ons vanuit de Bijbel onderwijzen. Hij heeft inmiddels heel wat jaren huwelijkservaring achter de rug en hij zal ons uitdagen en een spiegel voorhouden als we nadenken over onze eigen relatie. De nadruk zal deze avond liggen op communicatie in je relatie.
 
De inloop is om 19.30u met koffie/thee. We starten om 20.00u. We sluiten de avond af rond 22.00u met een hapje en drankje.

Van 15:30 tot 16:30 organiseren we een middag speciaal voor vrouwen o.l.v. Wim Grandia: Vrouwen naar Gods hart. Een valentijnsdag speciaal voor jou & God (en er is oppas geregeld!).

Reserveer nu!

// 1 plaats beschikbaar
* = Verplicht veld
Totaal: €

Programma

Inloop19:30 uur
Aanvang20:00 uur
Borrelca. 22:00 uur
LocatieIchthuskerk, Doelweg 7 in Tholen
SprekerWim Grandia
AANRADERVan 15:30 - 16:30 organiseren we ook een middag voor vrouwen o.l.v. Wim Grandia

Aankomende events

Bekijk alle evenementen

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief