Ervaringsverhaal Sarah

Het was super om heel bewust tijd te maken voor God, door aan de slag te gaan met Freedom Fighters. De start die je met alle deelnemers maakt, hielp mij om te gaan beginnen aan een periode van 40 dagen, waarin ik iedere dag tijd zou doorbrengen met God.
Dit was heel toegankelijk, aangezien er iedere dag een filmpje was waarin werd verteld waarover je zou gaan lezen. Dat hielp om actief tijd door te brengen met God. Het voelde voor mij eigenlijk alsof ik met een Christelijk dagboek bezig was, die mij liet nadenken over Gods woord. Ook door de vragen die werden gesteld kon ik het persoonlijk maken voor mijzelf.

In deze periode was het fijn dat ik vooraf een mentor had gekozen die de tijd zou nemen om af en toe met mij te praten over dit proces. Ik merkte daardoor dat het iets werd waar ik actief mee bezig was. Daarnaast deed mijn man ook mee aan Freedom Fighters en konden wij ook met elkaar in gesprek blijven over de teksten en filmpjes.

Midden in de periode van 40 dagen en na afloop kwamen we nog een keer met alle deelnemers bij elkaar. Daar werd je door elkaar bemoedigd en kon je ook leren van andermans inzichten. Ik kijk terug op een mooie en waardevolle periode en zou het zeker aanraden om je op te geven voor dit fantastische initiatief!

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210