Privacy Statement

Welke persoonsgegevens verwerken we?
Stichting BUtogether kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt en/of je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief.

Individueel
Stichting BUtogether kan de volgende persoonsgegevens verwerken m.b.t. aanmelding event of training, contactformulier, donatieformulier of aanmelding voor de nieuwsbrief:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– De events die je bezoekt
– Leeftijd
– Kerkgenootschap
– Kanalen dat je bij BUtogether bent gekomen

Extra informatie voor events
Als u zich aanmeldt voor een event van Stichting BUtogether worden de gegevens verstrekt aan de organisator van het event, diegene is altijd verbonden aan de stichting. Op het aanmeldformulier kunnen meer gegevens gevraagd worden dan hierboven staan vermeld, deze worden eenmalig verstrekt aan de organisator om meer aan uw wensen te voldoen. Na het event worden deze gegevens verwijderd.

Training Freedom Fighters
Als u een aanvraag doet voor een de training Freedom Fighters zullen wij de volgende gegevens verwerken en opslaan in ons gegevensbestand:
– Voor- en achternaam
– Correspondentie adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Doelgroep
– Teamleiders
– Kerkgenootschap
– Het bericht dat je achterlaat

Waarom heeft stichting BUtogether uw gegevens nodig?
Als je je gegevens invult in het formulier vermelden wij duidelijk welke gegevens wij nodig hebben en voor welke activiteiten deze nodig zijn. Dit kan het volgende zijn: je wilt deelnemen aan een event of training, een aanvraag doen voor de training Freedom Fighters, geld doneren aan de stichting en/of contact met ons opnemen. In alle gevallen is het noodzakelijk voor ons om deze gegevens te verwerken omdat u een overeenkomst met ons aangaat (in het geval van een event of training). Zodat wij alle mogelijke kanalen kunnen inzetten om u te bereiken m.b.t. onze overeenkomst.

Daarbij gebruiken wij deze gegevens om in contact met jou te blijven: over het evenement waar je je voor hebt ingeschreven, om je op te hoogte te houden van de stichting en ook je op de hoogte te brengen van nieuwe evenementen. We willen een duurzame relatie opbouwen met de mensen die betrokken zijn bij de stichting. Onze missie en visie is dan ook om met elkaar het lichaam van Christus te zijn: contact met elkaar is dan ook van noodzakelijk belang.

Extra gegevens bij event of training
Daarbij vragen wij extra gegeven zodat we een duidelijk beeld verkrijgen van de diversiteit van de groep om daarop in te spelen met eventuele inhoud van de evenementen, maar ook de inhoud van de website. Wij richten ons op duurzame relaties, conform onze missie en visie. Om deze uit te dragen willen we in dicht contact staan met de mensen die betrokken zijn bij onze stichting.

Nieuwsbrief, doneren of contact
Voor de inschrijving van de nieuwsbrief of als je met ons contact opneemt zullen wij alleen het noodzakelijke vragen zoals een e-mailadres en voor- en achternaam, zodat wij je kunnen bereiken als dat nodig of wenselijk is. Voor de nieuwsbrief werken we met double opt-in: bij het inschrijven krijg je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Wij vragen of je eventueel ook uw adresgegevens wilt achterlaten zodat wij via diverse kanalen u kunnen bereiken wat voor jou en de stichting wenselijk is. U bent hierin vrij om deze gegevens achter te laten.

Training Freedom Fighters bij jou in de groep/kerk
De gegevens die u achterlaat voor deze training zijn voor de stichting BUtogether noodzakelijk om volledig aan te kunnen sluiten aan de behoefte van de doelgroep. Deze gegevens verstrekken wij eenmalig aan de trainer(s) die verbonden is aan de stichting. Deze gegevens zullen wij ook opnemen in ons bestand om bij een eventuele tweede aanvraag dit mee te nemen. Daarnaast kunnen wij ook via de website beter aansluiten op de behoefte en eventueel nog een extra aanbod doen. Wij willen als organisatie richten op een duurzame relatie, conform onze missie en visie.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Stichting BUtogether bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren. Conform onze missie en visie richten wij ons op een duurzame relatie, waardoor wij tot de beëindiging van de stichting deze gegevens willen bewaren. Als de stichting wordt opgeheven zullen de gegevens vernietigd worden. Als de stichting wordt overgenomen of betrokken blijft, op welke manier dan ook, die hetzelfde is als onze missie en visie, dan worden de gegevens overgedragen voor een eenmalige mailing met de vraag of je nog steeds betrokken wilt blijven.

De privacywet die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan in Europa stelt een grens op het bewaren van gegevens: als er twee jaar geen interactie is geweest tussen organisatie en betrokkene zullen de gegevens verwijderd worden uit ons systeem.

Delen we uw gegevens met anderen?
Nee, Stichting BUtogether vindt uw privacy belangrijk en verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Zijn er nog meer organisaties die mijn gegevens kunnen zien?
We maken gebruik van systemen waar gegevens in staan opgeslagen. Voor de nieuwsbrief gebruiken wij bijvoorbeeld MailChimp. Je gegevens zijn daar veilig en alleen inzichtelijk voor de stichting.

Als je je aanmeldt voor een event of een aanvraag doet voor een training verloopt dat via formulieren op onze website. Als je via de website je gegevens aan ons doorgeeft zijn er geen andere mensen die mee kunnen kijken. Wij hebben een SSL-certificaat, waardoor jouw gegevens altijd veilig zijn en niemand online mee kan kijken.

Brengen we uw bezoek in kaart?
Ja, op de website van worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Stichting BUtogether gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Maken jullie gebruik van Google Analytics?
Ja, via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
De informatie die Google verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Stichting BUtogether heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Wilt u uw gegevens veranderen of laten verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via het contactformulier of in een mail naar info@butogether.nl.  Stichting BUtogether zal zo snel mogelijk, maar binnen vijf werkdagen, op uw verzoek reageren (in de beginperiode kan dit eventueel langer duren, vanwege eventuele drukte).
Heeft u zich ingeschreven voor de nieuwsbrief van BUtogether? Afmelden voor de nieuwsbrief kan via de knop onderaan de nieuwsbrief, u wordt doorverwezen naar de website van MailChimp om uw gegevens uit het systeem te laten verwijderen.

Klacht over uw privacy?
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw gegevens door ons, dan willen graag met u in gesprek gaan daarover. Daarnaast heeft u altijd het recht om uw klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Jij een Freedom Fighter?

Durf jij de uitdaging aan? Of wil jij de uitdaging aangaan met mensen uit je kerk?

Neem vooral contact met ons op en bespreken wij de mogelijkheden voor jou!

Neem contact op

Steun jij BU?

Wij blijven onze trainingen en evenementen ontwikkelen & groeien we online. Wij zetten al onze middelen in om in Gods Koninkrijk te werken.

We blijven ons ontwikkelen, maar dat kan alleen als wij structureel financiële steun krijgen van mensen die achter onze visie en missie staan. Ben jij dat voor ons?

Doneer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief