Onze droom is om jongvolwassen - in de leeftijd van 21 tot 31 jaar - te helpen Gods principes toe te passen in hun leven. Wij willen ze toerusten door kennis en ervaringen online en offline te delen en door speciale events te organiseren. Daarin willen wij ze uitdagen om Gods woord en waarheid in alle facetten van hun leven toe te passen en uit te dragen, zodat zij sterk en vruchtbaar zijn in Gods Koninkrijk en uiteindelijk gaan uitdelen van wat zij zelf hebben ontvangen.

Wij ontwikkelen op dit moment onze training Freedom Fighters. Daarmee willen wij trainers en deelnemers ondersteunen. Tegen die tijd zetten wij hier meer informatie hoe je ons kunt uitnodigen voor de Training Freedom Fighters.

Maar tot die tijd kan je ons zeker een bericht sturen als jij een spreker zoekt. Laat hier achter waar jij naar opzoek bent en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Aanvraag Spreker

* = Verplicht veld

Jij een Freedom Fighter?

Durf jij de uitdaging aan? In 6 weken tijd ga je aan de slag met levensveranderende thema's.
Geef jouw gemeente op om een traject te starten!

Ontdek meer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210