Bloggers gezocht!

Wij zijn op zoek naar bloggers!
Heb jij passie voor het schrijven van blogs? Wil jij je hiervoor inhoudelijk verdiepen in christelijke thema's en vraagstukken en hiermee jong volwassenen inspireren? Wil jij wat betekenen voor BUtogether, waarbij je 1 tot 2 keer per jaar een blog schrijft voor onze website en social media?
Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij van je?
  • Dat je 1 of 2 keer per jaar een blog schrijft voor de website en social media. Kijk maar eens op deze pagina voor blogs die al door andere vrijwilligers zijn geschreven
  • Dat je een blog kunt schrijven over een thema dat vanuit BU wordt aangereikt

Wat bieden wij je?
  • Een handleiding voor het schrijven van de blog en een template om de blog te verwerken
  • Een onderwerp voor het schrijven van de blog, zodat je niet vanuit het niets hoeft te starten
  • Een plekje in ons team! BUtogether heeft een solide vrijwilligersbeleid waardoor de zeer betrokken en gepassioneerde vrijwilligers efficiënt worden ingezet en waarin de veiligheid, ontwikkeling en waardering van vrijwilligers centraal staat. Doordat BUtogether goed georganiseerd is vormen wij een betrouwbare partner en aantrekkelijk platform voor samenwerking.

Interesse?
Mail ons via info@butogether.nl
Of stuur een berichtje via social media

Steun jij BU?

Wij blijven onze trainingen en evenementen ontwikkelen & groeien we online. Wij zetten al onze middelen in om in Gods Koninkrijk te werken.

We blijven ons ontwikkelen, maar dat kan alleen als wij structureel financiële steun krijgen van mensen die achter onze visie en missie staan. Ben jij dat voor ons?

Doneer

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210