Kevin

Hallo, mijn naam is Kevin Stelling, 31 jaar en getrouwd met Carolien. Samen hebben wij een dochter van 1,5 jaar oud. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als comercieel mederwerker binnendienst in de airco branche en ben ik ook graag actief bij ons in de gemeente waar ik zing in het aanbiddingsteam. In oktober 2020 ben ik gevraagd om ambassadeur van Freedomfighters te worden. Daar heb ik ja op gezeg,d omdat ik in mijn geloof leven ervaren heb dat training in je geloof en met ondersteuning van een mentor je relatie met God en je geloof groeit!
Ik ben zelf 3 jaar jeugdleider geweest bij ons in de kerk en ik heb gemerkt dat jongeren enorm hunkeren naar mentors/voorbeelden waarmee ze fysiek kunnen contacten en van kunnen leren.

KEVIN

Ronella

Mijn naam is Ronella Aantjes, 37 jaar, getrouwd met Jan Kees en samen hebben we een zoon en twee dochters. Wij wonen in Sliedrecht. In het dagelijks leven zorg ik voor onze kinderen, geniet ik van mooie en opbouwende gesprekken met een ieder die God op mijn pad brengt, probeer ik Zijn stem te verstaan en open te staan voor wat ik die dag samen met Hem mag doen. De ontdekking dat ik Zijn stem versta heeft mijn leven veranderd. Dit ook aan anderen doorgeven is waar ik blij van word. Doorgeven wat je zelf hebt mogen ontvangen. Daarom geloof ik in Freedom Fighters. Samen oplopen, leren en ontdekken in ons leven met Jezus. Dit alles in eenheid en kerkmuur overstijgend want ondanks onze verschillen zullen we elkaar in Jezus altijd vinden want ‘waar liefde woont, gebiedt de Heer Zijn zegen!’ – Psalm 133:3

RONELLA

Piet

Mijn naam is Piet Spruijtenburg, 60-tiger, inmiddels 40 jaar getrouwd met Ria en samen hebben we 4 zonen, 4 prachtige schoondochters en inmiddels 9 kleinkinderen. We wonen ruim 30 jaar in Groot-Ammers.
Ik ben als partner/consultant verbonden aan een consultantsbureau en werk hoofdzakelijk voor familiebedrijven. Hierbij werk ik veel met verschillende generaties. Deze verbinding is voor mij een ideale en waardevolle brug naar het werk van BUtogether.
Al vele jaren ligt mijn passie bij jongeren/jongvolwassenen en dan met name in de gemeenschappelijke dagelijkse verbinding met God. Samen ontvangen en doorgeven van de prachtige Bijbelse boodschap en het delen van kennis, inzicht en wijsheid geïnspireerd door de Heilige Geest. Bij alle vraagstukken en uitdagingen van het leven.
Ik ben dankbaar dat ik verbonden mag zijn met het werk van BUtogether en ook specifiek met Freedom Fighters.
Samen met alle betrokkenen onderdeel mogen uitmaken van het Lichaam van Christus. Als bestuur, werkgroep en
ambassadeurs. Samen het verlangen om te dienen in het overbrengen en delen van het Freedom Fighters project bij vele gemeenten, jongvolwassenen en mentoren.

PIET

Johanneke

Ik ben Johanneke Mauritz, 34 jaar en getrouwd met Martin. We zijn gezegend met twee prachtige kinderen van 3 en 5. Ik heb een prachtig beroep waarin ik als psycholoog met kinderen, jongeren en gezinnen mag oplopen en hen mag ondersteunen in hun vragen en worstelingen. Vanuit het hart en in verbondenheid.
 
De reden om mij als ambassadeur aan te sluiten bij Freedom Fighters is omdat ik geloof in de kracht van verbinding en het kwetsbaar durven zijn. Freedom Fighters daagt je uit om vanuit die kracht God, je medemens en jezelf beter te leren kennen. De dagelijkse overdenkingen worden realiteit en persoonlijk door dit te delen met je mentor. Je mogen verbinden, openstellen en laten bemoedigen door het aangaan van een verbinding op basis van kwetsbaarheid. Daar zit kracht in! Zelf heb ik het traject gelopen en het heeft mij laten zien hoe God mij echt vrij heeft gemaakt en mij in intimiteit leidt. Na een periode in de woestijn heeft God mij geroepen met de tekst:
 
 STA OP EN SCHITTER, JE LICHT IS GEKOMEN. OVER JOU SCHIJNT DE LUISTER VAN DE HEER. (Jes. 60:1)

JOHANNEKE

Johan

Mijn naam is Johan Terlouw, 54 jaar, getrouwd met Petra en vader van 2 meiden en 2 jongens. We wonen in Groot-Ammers. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer in de elektrotechniek. Al jaren ligt mijn hart bij jongeren en dan met name in het koppelen van de realiteit van het leven aan hun relatie met God. Beide horen bij elkaar en zijn juist geen twee verschillende delen in ons leven. Naar mijn beleving is het van groot belang dat we elkaar als generaties hierin helpen, er valt zoveel van elkaar te leren. Mijn passie voor Freedomfighters ligt er vanaf het begin. Vanuit het nauw betrokken zijn bij de gehele ontwikkeling is het nu enorm mijn verlangen dat Freedom Fighters gaat bijdragen aan het verbinden van mensen aan God en elkaar.

JOHAN

Maartje

Mijn naam is Maartje van Toor, 30 jaar en woon in Sliedrecht. Ik werk op de 112 alarmcentrale, in het geloof dat God me daar geplaatst heeft om een biddend centralist te zijn. Hem aan te roepen, middenin de crisis.
Bij de allereerste cursus van Freedom Fighters was ik deelnemer. God is een God van wonderen, dat is wat mij het meest aangreep in de cursus. En die wonderen mag ik telkens opnieuw zien. Soms ontzagwekkend en plotsklaps, maar meestal juist heel subtiel. Dat mag ik nu doorgeven als ambassadeur. Deze God wil ook een wonder in jouw leven doen. Hij vecht voor jou, om je in vrijheid te zetten. Ga je mee op weg?

MAARTJE

Volg ons

Blijf op de hoogte

& ontvang onze twee maandelijkse nieuwsbrief

Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210